1800 K12
1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

1800 K12

Квартира, площею близько 90 м.кв. розміщена під дахом будинку у Львові, в межах 3 км від центру міста. 

Важливим при розробці планування було зберегти відчуття нероздільного об'єму квартири, відмежовуючи лише приватну частину спальні господарів. Щоб справитись з непростою геометрією даху, стеля та стіни пофарбовано на біло, а 70-ти сантиметрову смугу стін в місцях опирання даху виділено темнішим кольором. Таким чином, ми полегшили відкритий об'єм стелі та змінили пропорції стін для більш монолітного сприйняття даху і об'єму приміщення в цілому.

Підлога у всій квартирі вкрита деревом. Дерев'яні текстури на вертикальних поверхнях використано для ідентифікації виходу назовні та входу до спальні. Прямокутна площина дерев'яних панелей у вітальні контрастує та врівноважує ламану форму стелі. За панелями заховано вихід з квартири та місця для зберігання речей. У вітальні лише великий диван та камін.

Приватна частина зі спальнею господарів, гардеробом та ванною кімнатою розміщена за дерев'яними дверима поруч з каміном. В цій частині приміщення дещо вужчі, тож акценти зміщено на вертикальні площини. В спальню потрапляємо через гардероб та невеликий видовжений коридор, котрий завершується виходом на просторий балкон. З вітальні та гардеробної також можна вийти на невеликі балкони. Ванна об'єднана зі спальнею та розмежована з душем і туалетом перегородкою з дзеркалом і рукомийником.

Місце:
Львів
Дата:
2017-2018
Площа:
95 m²
Архітектори проекту:
Тарас Сулик
Фото:
Андрій Шустикевич